2024 04 19
 
 
El. paštas:  
 
Slaptažodis:  
 
 
 
 
Jūs sapnavote :   
         Sapnų reikšmės   Pagalba
 
 
 

Sapnininkas

 
 
 
Sapnas Sąlyga (jeigu...) Reikšmė
Avarija  matyti, būti liūdesys, netikėtas smūgis 

Komentarai:
 
 
Sapnawau toky sapna...miegu diena ir sapnuoju kad su draugais mes kaskur waziojame su tecio masina,musu masinoje ,buwo daug draugu ...iswazewome y centra ir buwo daug masinu ,ir mes atsitrenkeme y kita masina , o kitoje masinoje sedejo mano drauge,masinos priekis buwo wisas sudauzytas ,bet mes likome wisi gywi ,pamenu kai sapnawau tai jausmas toks lyg butu tikrowe . 
 
 2009 03 08 22:38
   Sandra, 18 m., mazeikiai
 
 
as tai sapnavau kad buvau kaskokiam privaciam orouoste (pries kelias savaites vaziavau salia vieno tokio) veliau sedau i savo masina kurioje sedejo mano drauge (siuo metu ji yra toli nuo manes ir musu santykiai ne kokie) ir pradejau vaziuoti kaskokiu zvyrkeliu, nuo kelio dulkiu nieko nebesimate stengiaus ijungt valytuvus bet staiga trenkiaus i kita masina smugis atrode toks kaip kad buciau trenkesis is tikruju atsisukau i drauge o ji lb suzalota tada ir pabudau. Atsikeles nesupratau is kur tas smugis is lovos tai neiskritau. 
 
 2009 02 19 14:48
   Vaikinas, 18 m., Toli, toli...
 
 
P.S vakar susipykau su savo vaikinu ;X 
 
 2009 01 11 16:33
   Mergina,
 
 
Aš sapnavau, kad aš, toks Dominykas (mano giminaitis) ir Sandra (mano klasiokė) ėjome kažkur. Atrodo į "Čili picą". Aš su kažkuo užsikalbėjau ir Sandra buvo šalia. Paskui mačiau, kad Sandra kažkur eina. Vėliau aš dar su kažkuo kalbėjau ir nusprendžiau ieškoti Sandros. Priėjau prie jos ir sakau:
-Kur Dominykas?
Ji pradėjo man kažką aiškinti, kad aš kalta dėl visko. Iš pradžių nieko nesupratau, nes ji labai isterikavo, paskui papasakojo kas atsitiko ir aš tai PAMAČIAU nors man tik papasakojo. 
 
 2009 01 11 16:32
   Mergina,
 
 
sianakt sapnavau kad vaziavau su gazkokiais nepazystamais ir jie kazkaip susimaise kur vaziuoti yvyko barnis as pradejau klylti ir mes trenkemes i didele siena o kai islipau is masinos man labaj kakla skaudejo ir dar atsimenu kad as buvau nukritusi masinoje tarp sedyniu del to man ir skaudejo kakla o kaip atsikeliau ryte man istikruju labaj skaudejo ir nesuprantu kas gali buti.. 
 
 2008 12 16 14:55
   sandra, 16 m., kaunas
 
 
sianakt sapnavau kad vazioju su dvejajs vos pazystamais vaikinais pasiimti drauges ja pasiememe ir vaziavom centro link buvo daug masinu uzkilom ant veduko ir vairuotojas pradejo spausti pradejome tesiog lekti as isigandau uzsidengiau ausis uzsimerkiau o per sapna prabudau jau kaip man pasake po keliu dienu maciau kaip nubrozdintas mano veidas o draugai buvo ispradziu sunkiai suzaloti poto vel nieko 
 
 2008 12 13 12:20
   tatjana, 17 m., siauliai
 
 
šiąnakt sapnavau tokį sapną: vairavau tėčio mašiną, nors mant tik 16,( realybėje tėtis man leidžia taip pat) ir priekyje važiavo mašiną, norėjau ją lenkti, viršijau greitį ir kai jau lenkiau, mašina pasisuko taip pat, aš į ją įpuoliau, iš galo važiavusi mašina atsitrenkė į mus. Likau viena, nes kiti vairuotojai nuvažiavo ir man nepriekaištavo, išsigandusi nuėjau į kelkraštį, važiavo BMW markės automobvilis, vairuotojas buvo piktas ir trenkėsi į mano automobillį, ir taip pat nieko nesakęs nuvažiavo toliau.Po kiek laiko atėjo žmonės į kuriuos įpuoliau ir aš jų atsiprašiau, jie atleido. 
 
 2008 11 02 14:23
   Mergina, 16 m.
 
 
Sianakt sapnavau,kad lekeme su draugu nakti,kazkokioje svetimoje salyje vogtu automobiliu,ir gatveje mus pradejo stabdyti policija,taciau jis nestojo,leke kiek imanoma greiciau,kad nuo ju pasprukti,nes policija eme vytis mus.Pamenu lekeme taip greitai,kad vos tik jam neisemus vieno posukio,nespejau sureaguoti,kaip dideliu greiciu atsitrenkeme kiek pamenu i siena.Mano draugas zuvo,as likau gyva,ir kiek pamenu nedaug suzalota.Taciau gerai isidemejau,kad draugas negyvas,as seip bijau liestis prie negyvu zmoniu,bet takart sapne,as ji tempiau is tos vietos,kad policija jo nerastu,is visu jegu stengiausi,verkdama,pilna baimes.Na,o kai maciau ,kad jau policija lipa man ant kulnu,man teko ji palikti ir begti vienai.Pabegau,zinojau,kad esu nekalta del nieko,taciau teko slapstytis.Visa sapna jauciau begaline itampa ir negeras emocijas,ir pabudusi ryte vis jauciuosi taip,lyg dar buciau tame sapne,kazkodel negera nuojauta.KA tai galetu reiksti?P.S.Jau antra nakti is eiles sapnuoju,kad slapstausi 
 
 2008 08 27 11:52
   livi, 22 m., kaunas
 
 
Sianakt sapnavau, na vienas is sapno fragmantu, kuriuos pamenu buvo tas kad vaziavome siauru keliuku, ir is priekio masina irgi artejo, visai nestojo, o mes sustojome. Vairavo brolis, kurio vestuves buvo realiam gyvenime vakar. Ta masina is prieko atsitrenke i mus, ne nelabai stipriai, bet pakankamai. As labai supykau o ana masina be kita ko eme atbula vaziuot, liepiau vytis, bet brolis to nedare. Paskui kazkaip atsirado sunkvezimis ir dingo ana masina. pamenu buvau labai piktas, susinervines. O realiam gyvenime mano emocine bukle irgi panasiai tokia ir yra. Ka tai galetu reiksti tas ivykis? 
 
 2008 06 16 12:25
   Vejas, 22 m., Vilnius
 
 
sianakt sapnavau,kad matau kaip mano bendradarbe parvezusi mane apsisuka ir vaziuoja namo,taciau nesuvaldo masinos ir krenta nuo labai didelio skardzio.o as visa tai labai aiskiai matau.pabudau tikrai issigandusi.jei sapne ne pats papuoli i avarija,tai vistiek tai liecia mane? 
 
 2008 06 06 12:21
   vaja, 26 m., Kaunas
 
 
Sapnavau kad mano mociute vairavo masina, ji bijojo pajudeti is vietos todel letai vairavo ir staiga kazkas atsitrenke i ja..paskui veiksmas persikele i ligonine kur buvo paaiskinta kad mociutei reikes amputuoti koja..... as labai issigandau.Ka tai galetu reiksti?? 
 
 2008 06 03 13:54
   Dina , 16 m.
 
 
siand sapnawau kad su sese vaziavau automobiliu ji wairawo ir mes nuwaziavom nuo kelio tiesiai i ezera..taciau nieko blogo mum neatsitiko..ka taj galetu reiksti?? 
 
 2008 06 02 18:16
   saule, 18 m.
 
 

Patirti automobilio avarija -Rodo tavo emocine bukle. galbut viduj laikai baime ir nerima. galbut per daug save nuvargini. sustok, kol dar neivyko nelaime. pergalvok savo planus ir veiskmus ir pastatyk save ant geresnio kelio...
 
 
 2008 03 29 14:13
   Mėnesiena, 2024m., Sapnininkas
 
 
Laba diena shendiena sapnavau keista sapna sapnavau kad esu kazkokiuose daugebuciuose penkeauksciuose kad stoviu balkone su draugais lig tais ir matau per stadijona lig tais vaziuoja masina kazkox bernas jis pravaziuoja pro 2 medzius nu terp ju isiterpe su masina tada pravaziuoja vel pro kitus 2 medzius ir megina isiterp terp 2 namu bet pataiko i nama masina labai susilambo jis islipa nugriuna ten raitosi vaitoja kai atsikeliau idomei pasijutau net draugei papasakojau ka sapnavau bet paskui pamaciau grazu ora ir viska pamirsau :D nekreipiau demesio i ta sapna ir kas bus bet biski apgadinau masina nesudauziau nieko bet manau reiks remontuot varikli :D aisqu ima nervas istikro manau kad sapnuot avarija yra tai kad kazkas blogo nutiks :D 
 
 2008 03 29 02:43
   nesigilink, 19 m., a va
 
 
Aš spanavau...Kaip mano teta važiavo su automobiliu...Ir padare avarija....Žuvo vienas žmogus...Ištikro neišmegojau wosą naktį, nes isigadau...Labai sunku buvo.....
Avarija buvo labai žiauri ir negailestinga...
Žuvo mano tėtis, bet paskui atsigavo....
Na sapnas labai keistas...
O labai keista ,kad aš važiavau su jais ir pati vos nemiriau.... 
 
 2008 03 27 09:57
   Iveta, , Klaipeda
 
 
Sianakt sapnavau, kad as vairavau automobili pilna draugu.Vaziavau labai dideliu greiciu ir sukdama i posuki trenkiausi i siena, tuo metu kai tai ivyko girdejau labai garsius draugu baimes sauksmus klyksmus.Atsitrenkus i ta siena as kazkaip atsiduriau ore,jauciau labai didele baime, ir ikritau i baseina su labai skaidriu vandeniu kuriame maudesi mazi vaikai..Nesuprantu ka tai galetu reiksti..Beto ivykus avarijai aplinkui buvo tamsa, o kai atsiduriau ore isitvyravo tokia maloni sviesa..ka tai galetu reiksti? 
 
 2008 03 24 11:30
   Gintare, 19 m., Klaipeda
 
 
Sapnuoti avarija rodo tavo vidine baime del tam tikru ivykiu. 
 
 2008 03 21 12:48
   Mėnesiena, 2024m., Sapnininkas
 
 
As sianakt sapnavau, jog mane partrenke automobilis,atsitrenke i mane, bet kazkaip po smugio taip ir likau stoveti vietoje, nenugriuvau, tik truputi skaudejo sona, i kuri atsitrenke automobilis, bet vistiek jauciau toki isgasti, nelabai maloniai jauciausi.. ka tai galetu reiksti, kai mane pacia partrenkia automobilis?  
 
 2008 03 21 10:26
   Keira, 19 m.
 
 
Svarbiausia neįsikalti į galvą ir viskas bus gerai. 
 
 2008 03 15 11:16
   Mantas, 19 m., Vilnius
 
 
Jo čia kažkas visgi yra su tom avarijom ir pinigais, sapnavau, kad mano mama vazineja po kiea ir dauzo, tranko mano masina, na ji nlb kaip vairuoja. Diena pries tai mane buvo apvoge 
 
 2008 03 12 09:53
   Andrej,
 3 puslapiai
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

57790772 - 101603144   Dabar naršo: 9      Čia norai pildosi | www.manonoras.lt | Programavimas