2024 04 19
 
 
El. paštas:  
 
Slaptažodis:  
 
 
 
 
Jūs sapnavote :   
         Sapnų reikšmės   Pagalba
 
 
 

Sapnininkas

 
 
 
Sapnas Sąlyga (jeigu...) Reikšmė
Lėktuvas  ištiko avarija nauji planai suteiks daug rūpesčių, bei nerimo 

Komentarai:
 
 
Sveiki, siandien sapnavau triju nedideliu lektuvu suduzimus, viskas primine kino filma :). Diena buvo apniukusi ir as stovejau savo gatveje, kai pastebejau du tokius lektuvelius, kuriuose buvo galima iziureti po du zmones, vienas is tu lektuvu pradejo vartytis ore ir tiesiai smigo i zeme, kitas uz kokiu keliu simtu metru taip pat trenkesi i zeme, garsas buvo kurtinantis, po to seke ir is kazkur atsiradusio lektuvo duzimas, kuris nukrito visai netoli mano namo. Siame sapne pagalvojau, kad prasideda pasaulio pabaiga, kadangi dangus tuo momentu aptemo,sukrestas pamatyto vaizdo sugebejau paskambinti gelbetoju tarnybai, kuri laaaabai greitai atvyko.... seip tuo ir baigesi mano sapnas :))) 
 
 2009 05 29 10:07
   Gytis, 21 m., Marijampole
 
 
sveiki, sapnavau kad su draugais zaidem prie pakilimo tako, ir staiga pamatem labai dideli modernu melyna keleivini lektuva, jis pradejo svirduliuoti ore ir nukrito, tada skrido dar keli keleiviniai lektuvai kurie taip pat nukrito, toliau kazka sapnavau su tu lektuvu keleiviais bet nepamenu :) 
 
 2009 05 08 12:37
   Gintare, 20 m., Vilnius
 
 
Labas, as sapnavau kad ejau lauke ir pamaciau skrendanti lektuva kuris visaip pradejo vartaliotis, bet tai buvo keleivinis lektuvas ir jisai tiesiai krito i jura ir man i galva sove kad reikia uzsikimsti ausis ir begti nes bus didelis garsas , bet to garso nebuvo, jau ne pirmas kartas kaip sapnuoju. ir nezinau ka reiskia 
 
 2009 02 27 19:32
   Karolina, 15 m., Airija
 2 puslapiai
  <<<<    <<     1  2   >>   >>>>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

57795588 - 101608598   Dabar naršo: 2      Čia norai pildosi | www.manonoras.lt | Programavimas