2024 04 19
 
 
El. paštas:  
 
Slaptažodis:  
 
 
 
 
Jūs sapnavote :   
         Sapnų reikšmės   Pagalba
 
 
 

Sapnininkas

 
 
 
Sapnas Sąlyga (jeigu...) Reikšmė
Mirusieji  kalbėtis su jau mirusia motina įspėjimas, kad reikia kontroliuoti savo polinkius ir atkreipti dėmesį į sveikatą 

Komentarai:
 
 
Sveiki. Daznai sapnuoju mirusi prie 3 metus pazistama žmogų. Su juo pries jo mirti nebuvau bendravusi apie 7 metus. taciau sapnuose daznai su ja susitinku, kazka snekam. paskutini karta sapne buvo toks patines ir liudnas. Uzdegu uz ji zvakutes, pasimeldziu. Bet jis vistiek sapnuojasi. ka tai galetu reiksti? 
 
 2010 06 22 16:15
   Asta,
 
 
Sveiki,praejusia nakti sapnavau,kad mociute is kaimo parsiveze savo mama.O as sapne laukiu jos bet ir kartu suprantu,kad ji istiesu yra mirus ir kad kaimo niekada neturejom.Prie manes daugiausiai laiko sapne buvo pusesere ir kai mociute atveze savo mama as pribegau apsikabinau,buvo isjungta kolidoriuje sviesa,tada liktais mama mano ja ijunge ir babyte mane biski paslinko nuo saves ir pakele aukstyn bet su tokia jega,net jauciau ja ir tada nuleido.As ja vel apsikabinau,paskui kazkaip nuejau pas pusesere ir ji kazko nejo prie babytes bijojo,nu bet taip kaip butu atejas koks svetimas zmogus,kad greiciau ne bijojo o nedryso prieiti ar kaip.As jos sapne dar klausiau del ko neprieina,ji atsake,tada neuzilgo atsikeliau bet jau nebeprisiminiau ka ji sake.Labai keistas sapnas, mano babyte jau apie 9-8metai mirus apie ja istiesu nera,kad daznai galvociau,bet kai ji mire buvau maza.Per jos laidotuves sirgau ir manes neime.Ta prisimindama visada griauzdavau viduj save.Gal kas zinot ka tai reiskia? 
 
 2010 03 07 22:16
   Evelina., 14 m., Kaunas
 
 
sveiki,as nuolat sapnuoju mirusius zmones kas nakt mano draugu mirusius artimus zmones savo mokytoja taip pat mirusia ir savo mociute ,sapne jie manes nepersekioja dazniausiai sapnuose jie buna gyvi,laimingi ir persikunyje i kito zmogaus pavidala nors sapnuodama pasamoneje as prisimenu sita asmeni pries mirti ir zinau,kad jis mires.misias butinai uzpirksiu,bet as susapnavau apie penkiolika mirusiuju per pastaraji menesi taip visa alga bus paaukota vien misioms.jie i mane kreipiasi kazko visi,o ko as kolkas nesuprantu!tai ypac sustiprejo man isgyvenus klynikine mirti ,koma,kreipsiuos , i kuniga
pagalbos kitaip isprotesiu nuo ju visu...
prasau jusu padekite man ,lauksiu jusu komentaro. 
 
 2009 11 13 16:35
   simona, 29 m., klaipeda
 
 
is savo patirties sapnu, jei ateina mirusisis sapne tyli ar pasako zodzius: jis paliks vienas ar panasius, ar yra juodai apsirenges, tai gali buti laidotuves gimineje,Jei mirusisis nori susitaikyti , kartu gyventi tai reikia buti atsargiai tau gresia pavojus.Dar reikia atsiminti kada sapnavote sapna jei nakti pildysis negreit, jei paryciais ar diena issipildys greitai(1-2 men begyje) 
 
 2009 09 28 20:57
   zena, 49 m., zemaitija
 
 
Žmogus palykes pasaulį ne savu noru manau vargsta ir tavo bendravimas su juo ji guodžia. 
 
 2009 09 02 09:51
   Saulius,
 
 
as sapnavau savo jau mirusi vaikina.(jis yra pasikores).jis slepesi kazkokio pastato rusyje.as jam neseu valgyi.jis dziaugesi mane pamates.ka tai galetu reiksti 
 
 2009 08 29 07:23
   Virgita,
 
 
Sveiki, jau apie 20 metu periodiškai sapnuoju, kad atvaziavus pas močiute (ji yra mirusi) pamiršau atvežti jai lauktūvių. Labai pikstu ant saves už savo apsileidimą. Kas tai turėtu reikšti? Į bažnyčią einu kas mėn., mišias užsakau kasmet. 
 
 2009 08 14 16:03
   Natalija, 53 m., Klaipeda
 
 
Sveiki,norėčiau paklausti.Jau dvi naktys mane kamuoja vienas ir tas pats sapnas(ar bent jau labai panašus).Gal padėsit man jį išaiskint.Labai retai sapnuoju mirusius žmones.Ir štai jau antra naktis mane sapne persekioja mirusi močiutė.Sakau persekioja,nes taip ir yra.Atrodo ji tvarkingai,kaip ir prisimenu ją,tik eidama šlubčioja(ji susilaužė koją prieš mirštant).Ir ji sapne eina paskui mane, norėdama kažką pasakyti ar paprašyti.Nuojauta sako, kad dėl kažko įspėti.Tačiau aš bijau palaukti,kol sapne ji prie manęs prieis-juk suprantu kad ji mirus.Po to kitas sapno epizodas,kad su savo tėvais nuvažiuojam prie močiutes kapo,ir tiesiog iš kapo pradeda lįsti močiutė-pradeda kišti rankas ir pati lįsti iš kapo.Tėvai jos nemato,tik aš.Savęs bėgančios nuo jos sapne nematau,tiesiog kažkaip pakoreguoju sapną ir jis persikelia į kitą vietą, kur močiutė eina iš paskos.Keista, baisu... bet neprisiverčiu aš palaukti ir paklausyti ką pasakys.Ką tai galėtų reikšti? 
 
 2009 07 29 14:11
   Ilona, 32 m.
 
 
Labas Elina,
Iš Jūsų paskytų frazių galiu susidaryti nuomonę ir ją pateiksiu Jums: 1. Jūs nuolat apie močiutę galvojate (tai galėjo būti tuojau po mirties)
2. sapne bet koks kvietimosi motyvas dažnai reiškia, kad Jums yra daug x problemų ir Jus nori "išsivesti"
3. dar, kol buvo gyva, Jūsų močiutė Jus labai mylėjo ir Jumis rūpinosi, ji "išėjo" galimai galvodama kas bus su Jumis toliau, t.y. ji galimai mastė, kad niekas kitas Jumis taip nebepasirūpins kaip ji...
Jums Elina būtina užsakyti mišias (kiek pinigėlių paaukosite, tiek bus gerai)už ją kaip mirusią ir už savo sveikatą ir laimingesnį gyvenymą, nesvarbu, ką Jūs galvojate apie Bažnyčia, svarbu - intencijos.
Apskritai yra gerai nesapnuoti savo artimųjų kai jie yra mirę, bet būna, kad jie kišasi, padeda, o kartais dėl abipusio graudulio "išsiveda", manau, Jūs turite mažiau apie ją galvoti, užsakyti mišias, o sau mintyse pasakyti, kad gyvenimas yra puikus, kad Jūs pajėgi pati tvarkyti savo ateitį, pagarbiai, V.S. 
 
 2009 07 17 08:58
   Vytautas, 43 m., Šiauliai
 
 
Sveiki, Vytautai,
labai idomus Jusu atsakymas. Tiesa sakant as ja sapnuoju labai labai daznai po jos mirties (praejo 3 metai). Mes tai vykstame kartu,tai apziurime ar net apsigyvename kartu... as vis galvoju, kad ji gyva, kad tai realus gyvenimas, bet staiga suprantu, kad tai tik sapnas. Pradzioje as jos bijojau sapnuojant,nes ji mirusioji, taciau dabar nebe...Ji daznai ruosia kazkokius pietus, tvarkosi, parodo man savaji busta.. Ka visa tai reiskia? Gal tai zenklai? Gal man gresia pavojus? Pagarbiai,
Elina 
 
 2009 07 14 14:17
   Elina, 32 m., Vilnius
 
 
Labas Elina,
- atsargiai, Tavo liudesys ir stiprus ryšys su močiute gali Tave "išgelbėti", o tai reiškia - įtraukti iš šio pasaulio į kitą - mirusiųjų;
tačiau, jei močiutė Tave tik vaišino, gali reikšti, kad ji Tau linki gerai susitvarkyti šeimos reikalus ir net Tau padeda...
pagarbiai, Vytautas 43m., Šiauliai 
 
 2009 07 13 14:41
   Vytautas, 43 m., Šiauliai
 
 
Ka reiskia, jei mirusi mociute (ji mire kanciuose nuo ligos ) man istiese ranka, o jos delne buvo zemuoges ir ji pasiule man ju paragauti/suvalgyti?
p.s. mes buvome su ja labai artimos ir as labai liudziu, kad jos nebera.....salia 
 
 2009 07 13 14:09
   Elina, 32 m., Vilnius
 
 
Asta,
jei Jūs močiutę neseniai palaidojote, tai gali reikšti, kad prieš mirtį ji labai kentėjo nuo ligos; jei ji mirusi seniai - reikia už ją pasimelsti, užsakyti mišias, pagarbiai
V.S. 
 
 2009 06 20 12:20
   Vytautas, 43 m., Šiauliai
 
 
ka reiskia sapnuoti savo mirusia mociute. Visa nakti ja tampiau ji buvo silpna, negalejo paeiti 
 
 2009 06 18 22:32
   ASTA, 39 m., Sirvinos
 
 
Ka reiskia sapnuoti gyva seneli kuris pries kiek laiko mire? 
 
 2009 05 03 17:05
   viktorija, 14 m., siauliai
 
 
visa nakti sapnavau kad išude mano visa seima,sapnavau kad juos laidojau.. ka tai reiskia? 
 
 2009 03 21 09:11
   Karolina, 18 m., kaunas
 
 
Ka reiskia jei sapnavau dede kuris yra mires bet sapne buvo gyvas,snekejau su juo,ir guodziau nes tipo mire kazkatras jo vaikas? 
 
 2009 01 10 11:19
   Agne, 21 m.
 
 
Jau kelinta naktį sapnuoju mirusius sau artimus žmones (gerą draugą, auklę kuri visada budavo šalia, net man užaugus). Ka tai galėtu reikšti? 
 
 2008 12 04 07:51
   Brigita, 28 m., Telšiai
 
 
Ką reiškia sapnuoti mirusį zmogu kurio visai nepažinojai,o jis buvo mano draugo geras draugas.Ir jis siūlė parvešti mane namo.Mes tikrovėje niekada neesame bendravę. 
 
 2008 05 22 16:58
   Orestiki, 17 m., Tauragė
 
 
siaip kai as kazkada senai sapnavau kad mano suo skendo ar krito i didele duobe, tai mes issiskyrem su vaikinu. nenorejau tuo sapnu tiketi bet jis issipilde. as sapne dar ilgai saukiau suni kad sugrystu, bet deje jis negryzo. o realybej tai ilgai prasiau vaikino kad jis sugrystu, bet negryzo. 
 
 2007 12 02 18:31
   renata,
 3 puslapiai
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

57793123 - 101605960   Dabar naršo: 0      Čia norai pildosi | www.manonoras.lt | Programavimas